Strengere regler for «karantene» og smittevern hos Adagio

For å drive Adagio på en så trygg måte som mulig, for å ikke føre smitte videre til kunder og familie, bør vi forholde oss til strengere «karanteneregler» hos meg enn hva som ellers gjelder fra regjeringen.

Smitte/mulig smitte i husstand eller nærkontakt?

Hvis du har vært i kontakt med eller noen i husstanden er smittet/mulig smittet, så vær snill å utsette timen din. Uavhengig av øyeblikksbilde av negativ test. Gjelder også vaksinerte.

Vært i utlandet?

Selv om mange reiser til utlandet nå ikke lenger krever karantene, ber jeg deg allikevel om å utsette timen hos meg minimum 10 dager etter at du kom hjem. Dette gjelder også om du er vaksinert.

Begynnende eller vedvarende symptomer på sykdom/forkjølelse?

Det er fremdeles grunn til å ikke møte til behandling hos meg. Dette gjelder selv om du anser det som en «vanlig» forkjølelse, for det smitter jo det også. Gjelder selv om du er vaksinert.

Dette er ekstra viktig hos meg siden vi er i nærkontakt over lang tid. Spesielt nå som karantene skal brukes i mindre grad, og smittesporing og testing også nedskaleres etter hvert. 

Jeg har valgt å gjøre dette som en ekstra sikkerhet, for å kunne tilby trygg behandling for alle.

  • Er du usikker, så spør meg før du kommer.
  • Ingen gebyr ved avbestilling samme dag.
  • Rengjøring og desinfisering av viktige kontaktpunkter blir selvfølgelig opprettholdt.
  • Noen behandlinger vil midlertidig fremdeles måtte tilpasses eller utgå helt, inntil vi ser hvordan situasjonen utvikler seg framover. Jeg vil underveis vurdere situasjonen.

Takk for at du tar hensyn, og velkommen til en velfortjent hvil i hverdagen 🙂

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS