Viktig info – smittevern Adagio

Viktig info – smittevern Adagio

Endelig er jeg klar for å åpne dørene til Adagio igjen, og jeg gleder meg til å ta deg i mot. Dette tror jeg blir bra! Jeg har brukt tiden godt med å planlegge inn nye og sikre smittevernrutiner. Hverdagen vår har gått inn i en ny normal, det vil også bli en slags ny normal hos Adagio.

Smittevernrådene for bransjen er generelle, og jeg har jobbet med å tilpasse smittevernsrutinene til min drift i Adagio sine lokaler.  Det har vært veldig viktig for meg å vente med å starte opp igjen, nettopp for at vi skal være sikre på at det skal være trygt for både deg og meg. Alle daglige rutiner har nøye vært vurdert fra A til Å. Hygiene har alltid vært i fokus, og nå blir det nødvendig med ekstra tiltak for at vi skal være trygge.

Det vil være litt forandret oppdekking på behandlingsbenken, slik vil det bli ekstra trygt å få behandling. Men den er like god og varm og myk å ligge på, jeg har prøvd den ut selv😊

Nye smittevernsrutiner

 • Det viktigste er at du sier i fra om du har fått symptomer FØR du kommer til meg. Det er for at jeg skal kunne drive trygt og sikkert både for deg og meg og alle rundt oss. Du skal selvsagt ikke betale for timen selv om du avbestiller samme dag. Men jeg ber om forståelse for at du sier ifra så tidlig som mulig. Er du i tvil, skal du uansett avbestille timen din. Det er unødvendig å ta noen sjanser, for konsekvensene kan bli så ufattelig store.

Husk: du må selv vurdere din egen helsetilstand nøye. Kontakt meg dersom du har følgende symptomer:

 • Generell sykdomsfølelse, noe er på gang
  • Sår hals
  • Hoste
  • Rennende nese
  • Uvanlig hodepine
  • Feber
  • Magesmerter eller diare
  • Tap av lukt- og smaksans
  • Vært i kontakt med eller bor i samme husstand med noen som har disse symptomene
 • Gå innom toalettet ute i gangen for å vaske hender før du kommer inn til meg. Jeg har satt fram hånddesinfeksjon du må bruke på hendene når du kommer og går fra meg, og du kan legge fra deg personlige eiendeler i venterommet. (Døren ut vil være låst)
 • Det blir lagt opp til at det ikke blir nødvendig å sitte i venterommet før behandling, beregne tiden din slik at du kommer ca 5 min før behandlingen.
 • Ta gjerne med deg egen drikkeflaske med vann selv til etter behandlingen. Det er ikke lov å servere vann/kaffe/te.
 • Viktig med hånd-hygiene og det å ikke ta seg i ansikt er essensielt. Men viruset smitter også via dråper under snakking, hosting og nysing. Derfor må vi ha spesielt stor oppmerksomhet rundt det også.
 • Hvis du må hoste eller nyse underveis, må du prøve å gi meg et forvarsel slik at jeg kan få gått unna. Må du tørke nesen underveis, vær snill å be om et engangstørkle av meg.
 • Jeg legger opp til ekstra tid mellom hver behandling slik at jeg får gått nøye over å vaske og desinfisere alle kontaktpunkter og gjøre alt helt klart til det er din tur. Jeg skifter også arbeidstøy mellom hver behandling.
 • Alle smitteverntiltakene vil medføre en ganske betydelig ekstra utgift per behandling, jeg ser meg derfor nødt til å dekke inn en andel av dette med et påslag på kr 25,- pr behandling.
 • Det er å foretrekke at du betaler med VIPPS, det vil være den beste måten å betale på for minst mulig kontaktpunkter. Det er også mulig å betale med kort.
 • Det vil i første omgang bare være mulig med totalt 45 minutter behandling fordelt etter behov på evt rygg/nakke/skuldre/setet. Dette for at vi ikke skal bruke lenger tid enn nødvendig i nærkontakt. Behandlinger som medfører å ligge på rygg vil per tidspunkt ikke bli gjennomført.
 • Har du gavekort på en litt mer omfattende behandling, kan du velge om du vil utsette behandlingen til senere eller velge å dele opp til en eller flere rygg/nakke/skuldre isteden som tilsvarer utstedt beløp for gavekortet. Gavekort refunderes ikke. Hvis fristen er gått ut i denne perioden jeg har holdt stengt, eller går ut i løpet av 2020, vil jeg selvfølgelig utsette utløpsfristen for deg om du vil avvente med behandling. Du er hjertelig velkommen uansett hva du velger.

Jeg kan love deg at det skal fortsatt være behagelig og så trygt som mulig å få behandling hos meg. Dette skal vi få til sammen 😊 Hjertelig velkommen skal du være

Les mer om hvorfor jeg har valgt å vente til juni med å åpne igjen etter pålagt periode med steng grunnet korona-krise.

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS