Svangerskapsmassasje

Adagio tilbyr massasje også for gravide, men en gylden regel sier at man bør unngå de tre første månedene i svangerskapet.

Graviditeten kan være en belastning på muskler og ledd, både i rygg, sete, nakke og skuldre. Ofte kan man også hovne opp i legger og føtter. I tillegg til at massasjen kan være veldig nyttig, vil den også gi avslapning, avspenning og økt velvære. Vi har en spesiallaget pute for gravide som er hulet ut i midten, slik at du kan ligge på magen, helt fram til fødselen. Muskelmassasje eller aromamassasje tilpasses etter hva du har behov for, og prisen tar utgangspunkt i vanlig massasje på prislisten.

Massasje er noe alle kan motta så lenge du er frisk og det er et normalt svangerskap. Er du usikker på om du kan få massasje, så konferer med din fastlege/jordmor. Ofte kan det være fint å ta en kontroll hos kiropraktor i forkant hvis man har større plager, f eks bekkemproblematikk. Da kan behandligen hos Adagio skje i samarbeid med kiropraktoren. I nabolokalet til Adagio finner du 60grader Nord Kiropraktikk. De kan blant annet undersøke og evt behandle bekkenproblematikk, samt plager hos nyfødte og barn.

Les mer hos 60° Nord Kiropraktikk sine nettsider.