Gavekort

Gavekort

 KLIKK OG HENT!

Adagio introduserer en enkel måte å skaffe gavekort!

  • Fyll inn skjema nederst på siden!

Du må bestille på forhånd, og avtale henting, da er du sikker på å treffe meg, og gavekortet ligger klart til du kommer. Da går det raskt!

 

Fravær sept-19

Jeg tar en uke sen «sommerferie» i år, og er borte fra kontoret fra 16.9-24.9.19. Jeg kan være litt vanskelig å nå på meldinger/telefon, men send meg en melding så svarer jeg deg senest når jeg kommer tilbake 24.9.19. Gavekort får jeg desverre ikke ordnet mens jeg er borte, men du kan kanskje lage et selv? Da kan jeg sende deg originalen på mail med faktura når jeg er tilbake 🙂

Nye priser fra 1.9.19

 

Ikke mulighet til å hente?

  • Gavekortet kan sendes i posten, da kommer det i en pyntet konvolutt på et tykkere kremfarget ark, og inkludert brosjyre.
  • Ekstra dårlig tid? Gavekortet kan sendes på mail, da må du ha utskriftsmuliget selv, i farger. Det sendes med en kopi av brosjyre som du også kan skrive ut. Skriv inn din mailadresse under «melding» i skjemaet.

 

Bestilling kan gjøres slik:

 

Gavekortet kan også sendes i posten eller mail med faktura. Gavekortet er da gyldig når fakturaen er betalt. Det vil tilkomme porto kr 25,- pr brev i vanlig post.

Fyll ut enkelt skjema for bestilling av gavekort:

Du vil få en automatisk mail om at din bestilling er mottatt. Jeg vil også personlig bekrefte bestillingen, og vi avtaler levering. Har jeg ikke svart deg innen et døgn, må du være snill å sende meg en sms, det er ikke alltid teknikken spiller på vår side 😉

Sjekk at du har fylt ut alle obligatoriske felt merket med stjerne.

————————————————————————————————————————————-

 

 

Gavekort på massasje fra Adagio
Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS