Kontakt og informasjon

Kontakt og informasjon

Nytt og fint lokale i høst!

Fra 1.november 2019 har jeg fått nytt, flott lokale. Du finner meg på samme adresse, bare gå 10 skritt ekstra nedover gangen! Nå har jeg fått et lokale som innbyr enda bedre til ro og harmoni, og jeg håper opplevelsen kan starte allerede når du kommer inn i venterommet. Kom litt tidligere og gi deg selv tid til å senke skuldrene og varm deg på en kopp kaffe eller te før behandlingen.

Varm deg på en kopp kaffe eller te når du kommer, sett deg ned og slapp av før behandlingen din begynner.

Midlertidig stengt:

For å forhindre spredning av Korona-virus, har myndighetene bestemt at min bransje, sammen med kiropraktorer, naprapater og hudpleiere, må holde stengt inntil videre. Alle timeataler i denne perioden må utsettes. Er det noe du lurer på, f eks hvilke behandling som passer for deg, er du velkommen til å kontakte meg, jeg svarer deg gjerne på det på mail eller sms. Det er også mulig å sette seg opp på kontaktliste, så vil du høre fra meg når vi får lov til å starte opp igjen.

 

Salg av gavekort fortsetter, og i denne perioden vil jeg sende deg gavekortet på mail slik at du kan skrive det ut selv eller sende det videre på mail til mottakeren. Betalingen kan foregå med vipps eller faktura på mail.

 

 

Det er lett å bestille time!

Jeg er enklest å nå på SMS. Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer.

Jeg vil prøve å svare deg så raskt som mulig!

Ønsker du å snakke med meg og jeg er opptatt, kan du legge igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen så fort jeg har mulighet.

SE MER NYTTIG INFORMASJON OM ADAGIO UNDER BILDET!

Velkommen til Adagio Massasje og Velvære, Gjøvik

Mer nyttig informasjon om Adagio:

Åpningstider etter avtale, dagtid mandag til fredag. Første behandling starter vanligvis kl 08.00, og siste starter kl 14.30.

 

Avbestilling av timeavtale må skje senest 24 timer på forhånd

IKKE BENYTTEDE TIMER FAKTURERES.

Du kan betale med både VIPPS og  bankterminal.

Bestill gavekort på forhånd. Da ligger det klart til du kommer, og du er sikker på å treffe meg. Bestill her!

BØR JEG FÅ MASSASJE NÅR JEG ER FORKJØLET? 

 

FINN FRAM TIL ADAGIO:

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Her er en direkte link til Kart.

Bilde av bygget vil du se nederst i denne artikkelen, under kontaktskjema

Nærmere beskrivelse: 2.etg i samme bygget som Coop Extra, bygget ved siden av Byggmakker Skattum og Sørbyen Legesenter. Inngang fra siden av bygget mot Ringveien. Gode parkeringsmuligheter på plassen ved Coop Extra/Byggmakker. Jeg holder til rett ved siden av 60gr Nord Kiropraktikk. Du kan se skiltet deres på utsiden av bygget. Når du kommer inn i hovedinngangen, er jeg litt lenger innover, du ser skiltet mitt på døra på venstre side.

Parkering: Det er satt av tre plasser rett utenfor inngangen vår til kundeparkering. I tillegg er det flere rader med kundeparkering utenfor Byggmakker Skattum og Coop Exstra som du kan fritt benytte. Se etter skiltet med «kundeparkering», du kan se bilder av plassene nederst  i denne artikkelen.

Du finner Adagio på Facebook Følg meg gjerne for nyttig informasjon.

Adagio er også på Instagram. 

Velkommen til en velfortjent og nyttig hvil i hverdagen 🙂

Fyll ut skjema:

Når du fyller ut og sender inn skjema, vil du få en automatisk mail til din inboks som bekrefter at skjemaet er mottatt.

Vær sikker på at du skriver inn riktig mailadresse og at alle felt er utfylt.

Når du har trykket på «Jeg er ingen robot», må du deretter trykke «SEND».

Jeg vil kontakte deg på mail eller SMS så fort jeg har mulighet.

 

Ringvegen 26, inngang rett inn i 2.etg
Hovedinngang Ringvegen 26
To parkeringsplasser for kunder rett ved inngangen. Ellers stor parkeringsplass til alle kunder på den store plassen ved Byggmakker/Coop.
Se etter skiltet «Kundeparkering»
Kundeparkering markert med gult
Du går forbi døra til kiropraktorene, som var mitt gamle lokale. Gå litt lenger innover i gangen. Du vil se skiltet mitt på døra på venstre side.

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS