Tanken bak Adagio Massasje & Velvære

Et besøk hos Adagio Massasje & Velvære, gir deg muligheten til å roe ned, koble ut og tid til ettertanke.

Sansene er vår kilde til velvære. Dette er min tanke bak Adagio Massasje & Velvære. Rommet er innredet med en harmoni og balanse av farger og interiør, levende lys, behagelig musikk, varm behandlingsbenk, beroligende dufter og en god atmosfære som innbyr til å ta i mot uten å måtte gi noe tilbake, senke skuldrene og kjenne at kroppen slapper av og tankene vandrer.

Behandlingen tilpasses deg, enten du ønsker en fast muskelmassasje hvor vi kan legge inn triggerpunkter, eller du ønsker avspenning, eller midt i mellom. Adagio tilbyr mange forskjellige behandlinger, både muskelmassasje, triggerpunktbehandling, aromamassasje, fibromassasje og andre velværebehandlinger som f eks hodebunnsmassasje og fotmassasje. Jeg liker å jobbe helhetlig, og mener at avspenning er like viktig som hard muskelmassasje i mange tilfeller.

Ingen er like, derfor tilpasses massasje til deg og dine behov. Lang erfaring har vist meg at dette er det viktigste jeg kan tilby deg. Jeg samarbeider også med kirppraktorer og fysioterapeuter og andre terapeuter som er samlokalisert på samme adresse som Adagio, og kan ved behov anbefale behandling hos disse for å oppnå et bedre resultat.

Adagio er italiensk og betyr langsomt, rolig, grasiøst.

Begrepet brukes blant annet for å betegne tempoet i klassiske musikkstykker.

For mange av oss er det i hverdagen et hurtig arbeidstempo og mye stress. Mange kan kjenne at skuldre og nakke protesterer høylytt, uten at vi tar kroppens signaler på alvor og går inn i oss selv og prøver å gjøre noen forandringer som kanskje kan bedre vår situasjon. For å oppnå harmoni og balanse, er det et godt steg på vei å få en nullstilling av muskulatur, roe litt ned og unne seg selv å ha det bra.

Les mer om min utdannelse, og veien mot å starte Adagio.

Behandlingsrommet Adagio Massasje og Velvære