Bedriftskunder

Bedriftskunder

Behandling på arbeidsplassen

På mange arbeidsplasser finner vi stillesittende arbeid, ensformige bevegelser, uheldige stillinger og tunge løft. Dette forårsaker ofte verk og smerte i kroppens bevegelsesapparat, og typiske problemområder er nakke, skuldre, armer og korsrygg.
Over tid kan dette føre til slitasje og belastningsskader. For bedriften kan dette bety høyt sykefravær, mindre effektivitet og tapte inntekter.

Hvilke fordeler for bedriften gir et massasje tilbud?

Hele konseptet med å få massasje på jobb, oppleves som udelt positivt. Dette bidrar til at arbeidstakerne får en positiv innstilling til bedriften og gleder seg over at ledelsen bryr seg om deres helse og trivsel.
De fleste som benytter seg av tilbudet, har allerede vondt. Men det er viktig å huske på den forebyggende effekten av massasje også. Dessuten kan denne tiden for seg selv i arbeidstiden være en verdifull tid i forhold til stress. De fleste som går til massasje, opplever at de tenker mer på arbeidsstillingen de har i jobben sin, og at smerter i nakke og skulderblad, samt hodepine minsker merkbart. Dette er en investering som lønner seg for bedriften! Massasjen gir et bra resultat på både kort og lang sikt!

 

 

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Det er lett å bestille time!

Send meg gjerne en SMS, epost eller fyll ut kontaktskjema, så vil jeg svare deg så raskt som mulig! Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer. Behandlinger på hverdager, dagtid.

Telefon: 900 69 033
E-mail: linda@adagio-massasje.no
Fyll ut kontaktskjema

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Se nærmere beskrivelse.

Webutvikling og design: Sveum Design AS