Bedriftskunder

Bedriftskunder

Behandling på arbeidsplassen

På mange arbeidsplasser finner vi stillesittende arbeid, ensformige bevegelser, uheldige stillinger og tunge løft. Dette forårsaker ofte verk og smerte i kroppens bevegelsesapparat, og typiske problemområder er nakke, skuldre, armer og korsrygg.
Over tid kan dette føre til slitasje og belastningsskader. For bedriften kan dette bety høyt sykefravær, mindre effektivitet og tapte inntekter.

Hvilke fordeler for bedriften gir et massasje tilbud?

Hele konseptet med å få massasje på jobb, oppleves som udelt positivt. Dette bidrar til at arbeidstakerne får en positiv innstilling til bedriften og gleder seg over at ledelsen bryr seg om deres helse og trivsel.
De fleste som benytter seg av tilbudet, har allerede vondt. Men det er viktig å huske på den forebyggende effekten av massasje også. Dessuten kan denne tiden for seg selv i arbeidstiden være en verdifull tid i forhold til stress. De fleste som går til massasje, opplever at de tenker mer på arbeidsstillingen de har i jobben sin, og at smerter i nakke og skulderblad, samt hodepine minsker merkbart. Dette er en investering som lønner seg for bedriften! Massasjen gir et bra resultat på både kort og lang sikt!

Hva går avtalen ut på?

Bedriftsledelsen inngår en avtale med Adagio Massasje & Velvære om fast behandling for de ansatte, og stiller et rom til disopsisjon. Jeg anbefaler at  behandlingen foregår hver 14.dag, 25 minutter per person. Dette er hensiktsmessig i forhold til både forebygging og behandling. Ved behov, kan man også i perioder komme oftere. Bedriften kan for eks la de ansatte betaler kun en egenandel og bedriften betaler resten. Samt at den ansatte får fri med betaling under behandlingen.

Konklusjon

Massasje på jobb kan spare bedriften for mange unødvendige utgifter og sykefraværsdager, samt øke trivselen og effektiviteten til de ansatte med minimale kostnader! Dette er en flott mulighet til å vise at dere setter pris på arbeidstakerne.
Ta gjerne kontakt i dag for en nærmere prat !

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS