Kontakt og informasjon

Kontakt og informasjon

Oppstart i juni

Adagio åpner nå dørene igjen etter perioden med stengt grunnet smittebegrensing pålagt bransjen av myndighetene. Jeg valgte å vente litt med å starte opp igjen, for å forsikre meg om at det skal være trygt å komme til behandling hos meg.

Jeg har jobbet grundig med smittevernsrutiner tilpasset min drift i Adagio sine lokaler, og alle daglige rutiner har nøye blitt vurdert fra A til Å. Hygiene har alltid vært i fokus, og nå blir det nødvendig med noen ekstra  tiltak som bidrar til god smittebegrensing.

Det skal fortsatt være behagelig og trygt å få behandling hos meg, med noen justeringer i forhold til ekstra smittevern både i venterom, behandlingsrom og på selve behandlingsbenken.

Dette tror jeg blir veldig bra, og jeg gleder meg til å ta deg i mot igjen.

Adagio kommer til å være åpent i hele sommer hvis alt går etter planen. Men med noen begrensinger i både antall kunder pr dag og tiden jeg kan bruke per behandling.

  • Det vil i første omgang bare være mulig med totalt 45 minutter behandling fordelt etter behov på evt rygg/nakke/skuldre/setet. Dette for at vi ikke skal bruke lenger tid enn nødvendig i nærkontakt. Behandlinger som medfører å ligge på rygg vil per tidspunkt ikke bli gjennomført, dette på ubestemt tid.
  • Har du gavekort på en litt mer omfattende behandling, har du flere valg. Enten om du vil utsette behandlingen til senere eller velge å dele opp gavekortet til en eller flere kortertere behandlinger av rygg/nakke/skuldre isteden som tilsvarer utstedt beløp for gavekortet. Gavekort refunderes ikke. Hvis fristen er gått ut i løpet av perioden jeg har holdt stengt, eller går ut i løpet av 2020, vil jeg selvfølgelig utsette utløpsfristen for deg om du vil avvente med behandling. Du er hjertelig velkommen uansett hva du velger.

Her finner du mer viktig informasjon til deg om hvordan vi kan bidra til at det skal være trygt for oss alle i behandlingssituasjonen hos Adagio. 

 

Vi sees snart!

 

 

Nytt og fint lokale!

Fra 1.november 2019 har jeg fått nytt, flott lokale. Du finner meg på samme adresse i RIngvegen 26, bare å gå 10 skritt ekstra nedover gangen! Nå har jeg fått et lokale som innbyr enda bedre til ro og harmoni, og jeg håper opplevelsen kan starte allerede når du kommer inn i venterommet.

 

Det er lett å bestille time!

Jeg er enklest å nå på SMS. Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer.

Jeg vil prøve å svare deg så raskt som mulig!

Ønsker du å snakke med meg og jeg er opptatt, kan du legge igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen så fort jeg har mulighet.

SE MER NYTTIG INFORMASJON OM ADAGIO UNDER BILDET!

Velkommen til Adagio Massasje og Velvære, Gjøvik

Mer nyttig informasjon om Adagio:

Åpningstider etter avtale, dagtid mandag til fredag. Første behandling starter vanligvis kl 09.00, og siste starter kl 14.00.

 

Ekstra smittevernstiltak i denne tiden med korona er viktig. Husk at du må vurdere din egen helsetilstand nøye. Kontakt meg dersom du er i tvil. Ingen krav om betaling for avbestilt time på kort varsel.

Se mer viktig informasjon ang smittevern hos Adagio

Ikke møtt til timeavtale faktureres i sin helhet.

Du kan betale med både VIPPS og  bankterminal. Betal gjerne med VIPPS for å begrense kontaktpunkter.

Bestill gavekort på forhånd. Da ligger det klart til du kommer, og du er sikker på å treffe meg. Bestill her!

BØR JEG FÅ MASSASJE NÅR JEG ER FORKJØLET? 

 

FINN FRAM TIL ADAGIO:

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Her er en direkte link til Kart.

Bilde av bygget vil du se nederst i denne artikkelen, under kontaktskjema

Nærmere beskrivelse: 2.etg i samme bygget som Coop Extra, bygget ved siden av Byggmakker Skattum og Sørbyen Legesenter. Inngang fra siden av bygget mot Ringveien. Gode parkeringsmuligheter på plassen ved Coop Extra/Byggmakker. Jeg holder til rett ved siden av 60gr Nord Kiropraktikk. Du kan se skiltet deres på utsiden av bygget. Når du kommer inn i hovedinngangen, er jeg litt lenger innover, du ser skiltet mitt på døra på venstre side.

Parkering: Det er satt av tre plasser rett utenfor inngangen vår til kundeparkering. I tillegg er det flere rader med kundeparkering utenfor Byggmakker Skattum og Coop Exstra som du kan fritt benytte. Se etter skiltet med «kundeparkering», du kan se bilder av plassene nederst  i denne artikkelen.

Du finner Adagio på Facebook Følg meg gjerne for nyttig informasjon.

Adagio er også på Instagram. 

Velkommen til en velfortjent og nyttig hvil i hverdagen 🙂

Fyll ut skjema:

Når du fyller ut og sender inn skjema, vil du få en automatisk mail til din inboks som bekrefter at skjemaet er mottatt.

Vær sikker på at du skriver inn riktig mailadresse og at alle felt er utfylt.

Når du har trykket på «Jeg er ingen robot», må du deretter trykke «SEND».

Jeg vil kontakte deg på mail eller SMS så fort jeg har mulighet.

 

Ringvegen 26, inngang rett inn i 2.etg

 

Hovedinngang Ringvegen 26

 

To parkeringsplasser for kunder rett ved inngangen. Ellers stor parkeringsplass til alle kunder på den store plassen ved Byggmakker/Coop.

 

Se etter skiltet «Kundeparkering»

 

Kundeparkering markert med gult

 

Du går forbi døra til kiropraktorene, som var mitt gamle lokale. Gå litt lenger innover i gangen. Du vil se skiltet mitt på døra på venstre side.

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS