Kontakt og informasjon

Kontakt og informasjon

Nye smittevernsrutiner hos Adagio

Jeg har jobbet grundig med smittevernsrutiner tilpasset min drift i Adagio sine lokaler, og alle daglige rutiner har nøye blitt vurdert fra A til Å. Det skal fortsatt være behagelig og trygt å få behandling hos meg, med noen nødvendige justeringer. Det vil være noe begrenset kapasitet i antall kunder pr dag pga tidkrevende smittevernrutiner.

  • Husk at du må vurdere din egen helsetilstand nøye, det gjelder også de du bor sammen med. Si ifra til meg før du kommer ved lette symptomer på forkjølelse, eller om dere har vært i utlandet de siste 14 dagene.
  • Det er ingen betaling på ubenyttet time hvis du avbestiller, selv om du avbestiller samme dag.
  • Det vil i første omgang bare være mulig med totalt 45 minutter behandling, pga smittevernhensyn, dette på ubestemt tid. Kontakt meg dersom du har gavekort på lenger behandling.
  • Smitteverntillegg kr 25,- pr behandling

Her finner du mer viktig informasjon til deg om hvordan du bidrar til at det skal være trygt for oss alle i behandlingssituasjonen hos Adagio.

Dette skal vi få til sammen 🙂Velkommen skal du være!

 

Det er lett å bestille time!

  • Send SMS til 900 69 033
  • E-post   linda@adagio-massasje.no
  • Fyll ut kontaktskjemaet lenger under på siden
  • Jeg er enklest å nå på SMS. Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer.Jeg vil prøve å svare deg så raskt som mulig!

SE MER NYTTIG INFORMASJON OM ADAGIO UNDER BILDET!

Velkommen til Adagio Massasje og Velvære, Gjøvik

 

Åpningstider etter avtale, dagtid mandag til fredag. Første behandling starter vanligvis kl 09.00, og siste starter kl 14.00.

Ikke møtt til timeavtale faktureres i sin helhet.

Du kan betale med både VIPPS og  bankterminal. Betal gjerne med VIPPS for å begrense kontaktpunkter.

 

Bestill gavekort på forhånd. Bestill her!

 

FINN FRAM TIL ADAGIO:

Nytt og fint lokale!

Fra 1.november 2019 har jeg fått nytt, flott lokale. Du finner meg på samme adresse i RIngvegen 26, bare å gå 10 skritt ekstra nedover gangen! Nå har jeg fått et lokale som innbyr enda bedre til ro og harmoni, og jeg håper opplevelsen kan starte allerede når du kommer inn i venterommet.

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Her er en direkte link til Kart.

Bilde av bygget vil du se nederst i denne artikkelen, under kontaktskjema

Nærmere beskrivelse: 2.etg i samme bygget som Coop Extra, bygget ved siden av Byggmakker Skattum og Sørbyen Legesenter. Inngang fra siden av bygget mot Ringveien. Gode parkeringsmuligheter på plassen ved Coop Extra/Byggmakker. Jeg holder til rett ved siden av 60gr Nord Kiropraktikk. Du kan se skiltet deres på utsiden av bygget. Når du kommer inn i hovedinngangen, er jeg litt lenger innover, du ser skiltet mitt på døra på venstre side.

Parkering: Det er satt av tre plasser rett utenfor inngangen vår til kundeparkering. I tillegg er det flere rader med kundeparkering utenfor Byggmakker Skattum og Coop Exstra som du kan fritt benytte. Se etter skiltet med «kundeparkering», du kan se bilder av plassene nederst  i denne artikkelen.

Du finner Adagio på Facebook Følg meg gjerne for nyttig informasjon.

Adagio er også på Instagram. 

Velkommen til en velfortjent og nyttig hvil i hverdagen 🙂

Fyll ut skjema:

Når du fyller ut og sender inn skjema, vil du få en automatisk mail til din inboks som bekrefter at skjemaet er mottatt.

Vær sikker på at du skriver inn riktig mailadresse og at alle felt er utfylt.

Når du har trykket på «Jeg er ingen robot», må du deretter trykke «SEND».

Jeg vil kontakte deg på mail eller SMS så fort jeg har mulighet.

 

Ringvegen 26, inngang rett inn i 2.etg

 

Hovedinngang Ringvegen 26

 

To parkeringsplasser for kunder rett ved inngangen. Ellers stor parkeringsplass til alle kunder på den store plassen ved Byggmakker/Coop.

 

Se etter skiltet «Kundeparkering»

 

Kundeparkering markert med gult

 

Du går forbi døra til kiropraktorene, som var mitt gamle lokale. Gå litt lenger innover i gangen. Du vil se skiltet mitt på døra på venstre side.

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Webutvikling og design: Sveum Design AS