Strengere regler for smittevern hos Adagio

Vi må ta litt ekstra forholdsregler for smitte hos meg enn hva som ellers gjelder for tiden. Dette er for å sikre så stabil drift framover som mulig, og for tryggheten til alle som kommer til behandling.

Har du eller noen du bor sammen med symptomer?

Timen må utsettes. Gjelder også vanlig forkjølelse og uavhengig av negativ hurtigtest.

Nylig vært i nærkontakt med en smittet?

Timen må utsettes, uavhengig av øyeblikksbilde av negativ hurtigtest.

Har du nylig hatt korona (de siste 1-3 ukene)?

Ta kontakt med meg før timen din.

Tusen takk for omtenksomheten, og velkommen til behandling. 

MVH Linda, Adagio 

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Det er lett å bestille time!

Send meg gjerne en SMS, epost eller fyll ut kontaktskjema, så vil jeg svare deg så raskt som mulig! Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer. Behandlinger på hverdager, dagtid.

Telefon: 900 69 033
E-mail: linda@adagio-massasje.no
Fyll ut kontaktskjema

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Se nærmere beskrivelse.

Webutvikling og design: Sveum Design AS