Om meg og min historie

Hei, mitt navn er Linda Kristine Uhnger. Jeg har vært den lykkelige driver av Adagio siden 8.februar 2008, og gjør det jeg elsker og brenner for hver dag.

Tiden hos Adagio er din, og bare din.

Du får du lov til benytte deg av mulighet til å slappe av og ta i mot uten å måtte gi noe tilbake. Og ingen er like, derfor tilpasses massasje til deg og dine behov. Lang erfaring har vist meg at dette er det viktigste jeg kan tilby deg. Hos meg skal du få den beste behandlingen og opplevelsen du fortjener.

Les mer om min historie litt lenger ned på siden 🙂

Jeg er medlem av bransjeorganisasjonen  NLH – Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Du kan lese mer om hva mitt medlemskap i NLH betyr for deg i praksis på innlegg i nyhetsbloggen.

Jeg har tatt følgende kurs så langt:

  • Lymfemassasje – Axelson Body Work School Oslo 2016
  • Dybdemassasje med triggerpunkt og tøying – Bio Medicus Akademiet 2014
  • Grunnfag medisin (Anatomi/fysiologi/patologi) – Tunsberg Medisinske Skole 2013
  • Oppdatering Naturmedisinsk Aromaterapi – Aromedica 2013
  • Aquanovo Spa Skole – 2006
  • Fysikalsk Aromaterapi – Akademiet for Biofysiologi 2005
  • Kurs i fibromassasje – spesialmassasje for smertelindring ved fibromyalgi og kroniske smerter
  • Kinesiotaping – taping av muskulatur som f eks skal øke blodsirkulasjonen rundt støle, stiver områder
  • VEKS-fag – Verdi, Etikk, Kommunikasjon og Samfunn

 

Min historie

I februar 2008 fulgte jeg drømmen min, og startet opp Adagio Massasje & Velvære.

Før jeg kom så langt, hadde jeg hatt flere typer jobber i flere bransjer, blant annet kontor og butikk. I år 2000 var jeg 26 år, og fulgte en annen drøm – jeg reiste alene som backpacker i Australia i 6 mnd. Et av målene var å finne ut av hva jeg ønsket å bli «når jeg ble stor».

I Australia oppholdt jeg meg en ukes tid et sted på østkysten, Byron Bay, som er kjent som et alternativt sted. Her fikk jeg anledning til å delta på et massasjekurs over 3 dager, og kjente umiddelbart at det rørte noe i meg. Jeg visste nå hva jeg virkelig ønsket å jobbe meg fram mot når jeg kom hjem.

Veien til drømmen

Jeg var heldig og fikk full jobb som daglig leder i en utstyrsbutikk når jeg kom hjem, og underveis startet jeg også på utdannelsen innen Fysikalsk Aromaterapi. Dette var en fantastisk kombinasjon av muskelmassasje, læren om eteriske oljer, samt innføring i kinesisk tradisjonelle behandlingsformer. Jeg følte virkelig at jeg hadde kommet «hjem».

Etter hvert fant jeg meg «en kar på Toten», og kjærligheten førte meg fra min barndoms by Drammen og opp til flotte Toten og omegn i 2005. Her ble jeg ansatt som spa-terapeut og fikk mulighet til å være med på oppstart av et spa på Gjøvik i 2006.

Etter ett år her, var det tid for å starte prosessen med å drive for meg selv. Jeg fikk mulighet til å være med på et etableringskurs via Opus på Gjøvik, og underveis kontaktet jeg den forholdsvis nystartede kiropraktor-klinikken 60 grader Nord Kiropraktikk. Her hadde de et rom jeg kunne leie, og de var interessert i et samarbeid med en massør. Adagio Massasje og Velvære så dagens lys februar 2008!

Det store veivalget

Det å drive for meg selv har virkelig vært en reise. Men det er også litt skummelt, og man er prisgitt at nok mennesker finner fram til meg og velger meg som sin terapeut.  I 2012 sto jeg ved et veiskille – skal jeg høre på fornuften og skaffe meg en «normal jobb», eller skulle jeg følge hjertet og fortsette å satse alle kort på Adagio…..

Jeg måtte bare følge hjertet!

Deretter satte jeg i gang med videre kursing, og tok blant annet grunnfag medisin, faglige oppdateringer og innmelding i fagorganisasjonen NLH – Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Fra 2013 var det noe som løsnet på flere plan, og siden har pilen gått i riktig retning. Jeg er i dag den lykkelige driver av Adagio og gjør det jeg elsker og brenner for hver dag. Høsten 2019 tok jeg også skrittet med å oppgradere til nye lokaler, som er både større og finere og som innbyr enda mer til ro og harmoni. Velkommen til en velfortjent hvil i hverdagen!

Les mer om Tanken bak Adagio,  og hva Adagio betyr 🙂