Jeg liker ikke å få massasje!

– «Enten så er det bare kosepusing som ikke er godt for noe, eller så gjør det så vondt at jeg får nesten lyst til å bare gå! Men nå får jeg prøve da, siden jeg har fått gavekort! Det var tydeligvis noen som mente jeg trengte det!»

En ny pasient satt i stolen på kontoret mitt. Dette kan bli en interessant utfordring, tenkte jeg. Jeg får bare gjøre som jeg vanligvis gjør, tilpasse behandlingen etter hennes behov og ønsker. Det er viktig å snakke litt først med nye pasienter for å få kartlagt hva de kommer for. Vi snakker gjerne om hvilke tidligere behandlinger og erfaringer du har, hvor vi skal fokusere, og hvor hardt vi skal ta i. I samarbeid med deg som kjenner din egen kropp best, finner vi en massasjeform som passer akkurat for deg.

Før neste behandling, tar vi også en liten prat om hvordan det har gått i mellomtiden. Da har vi mulighet til å tilspisse behandlingen enda mer. Det er virkelig den store fordelen ved å gå til samme massør flere ganger!

Hvor ofte trenger du å gå til behandling?

Det kommer an på hvilken type behandling, og hvilke plager du har. Hvis det er noe som du har vært plaget med over lengre tid eller det er et sammensatt problem, kan vi kanskje se konturene av resultater etter 3-4 behandlinger med ca en ukes mellomrom. Jeg vil kontinuerlig vurdere om det er hensiktsmessig med annen eller komplimenterende behandling, f eks hos kiropraktor. Jeg vil også vise deg noen enkle bevegelser og tøyemetoder som du selv kan bidra med mellom behandlingene for å oppnå bedre resultater. Når vi oppnår de forbedringer vi kan forvente, kan det være lurt å komme til behandling i en periode med en måneds mellomrom.

Men det er selvsagt også mulig å komme til meg bare for å få en nullstilling av øm muskulatur innimellom, eller for å kunne slappe helt av og synke ned på benken og la hverdagen seile sin egen sjø en stund.

 

Mange typer behandlinger

Jeg tilbyr mange forskjellige behandlinger, og det kan være vanskelig å forstå forskjellen på de ut i fra overskriftene på prislista. På nettsiden har jeg beskrevet hver og enkelt litt nærmere. Da skal det bli litt lettere å skille på de ulike formene. Dette finner du under fanen «Behandlinger».

Og alltid hos meg vil du finne en varm behandlingsbenk og rolig musikk, noe som gir deg mulighet til å slappe av og senke skuldrene.

I mens bruker jeg min kunnskap og erfaring til å gi deg en best mulig opplevelse og resultat.

 

Forresten skulle jeg hilse fra kunden og si at «det var ikke den dummeste gaven hun kunne fått, allikevel!», og hun kommer nå fast en gang i måneden til behandling. «Godt for både kropp og sjel!», som hun sier.

 

Ps: Det er enkelt å bestille både time og gavekort via skjema! Bare følg linkene under.  Velkommen til en velfortjent og nyttig hvil i hverdagen 🙂

 

Gavekortskjema 

Kontaktskjema