Mine beste musikktips til deg!

 

Musikk betyr utrolig mye for meg, og jeg spiller alltid rolig musikk i behandlingsrommet. Det gjør noe med meg som behandler, og det gjør noe med deg som mottar behandlingen. Dette er mine beste tips til deg med rolig musikk!

 

Lytte eller sove

Noen ganger er det godt å LYTTE til musikk, og da passer det at det er fine melodier som kan ta oss med til fine steder i vår fantasi. Melodier som kan gi oss en god følelse, eller følelser vi trenger å kjenne på.

Andre ganger kan det være fint at det bare er rolig musikk som gjør at vi slapper av og kanskje tar oss med inn i lett søvn, en slags meditativ tilstand. Musikk gjør at vi kan være tilstede HER, og kanskje det bidrar til at vi blir litt mer tilstede i kroppen vår under behandlingen.

 

Håndplukket

Siden jeg har drevet Adagio fra 2008, vil det si at jeg har lyttet til MYE musikk i arbeidstiden min! Og jeg har nok brukt ganske mye tid for å finne god og passende musikk i disse årene. Først i form av CD’er som jeg har lagt inn på PC.

I den senere tid har det blitt mye nedlastning fra nettet. Jeg lager spillelister, og plukker litt fra her og der. Det er ikke så ofte jeg finner at en hel plate er bra og egnet i behandling. Derfor plukker jeg ut de beste, laster ned og lager spillelister.

Dette er mine beste tips til deg med rolig musikk! Dette er en spilleliste med enkeltsanger. Senere vil det komme forslag til 10 hele album, så bare følg med fremover.

Jeg har sjekket at alle er å få tak i og søkbare på Itunes, og jeg håper du vil finne de der du pleier å hente musikk også

 

Mine beste forslag til din helt egen spilleliste.

Det er ikke så ofte at hele album faller i smak, derfor har jeg satt sammen et forslag til spilleliste satt sammen av enkeltsanger. Dette er mine absolutte favoritter.

Artist                                       Melodi

Tron Syversen                       Stars at night

Tron Syversen                       Blue dawn

Wah!                                     Gayatri luscious chill

Various artist, Palash            Fly into eternal

Kenio Fuke                           Terra magical

Mike Howe                            A long way to go

Sirius                                     Dawn

Sirius                                     Rhythms of the universe

Sirius                                     Rainforest

Sirius                                     The old wise man

Sirius                                     Buzzing sensations

Sirius                                     Beautiful vibrations

Kevin Kendle                         Sunflowers

Kevin Kendle                         Daffodils

Kevin Kendle                          Winter Jasmine

Kevin Kendle Llewellyn         The lost city, part 1

Kevin Kendle Llewellyn         The Great Crystal

Tim wheater                         Dark falls the night

Tim Wheater                        Seventh ray

Jim Brickman                        Blessed

Sayama                                Centre of the universe

Bill Webb                               Sunrise symphony

Bill Webb                               Mystic healer

Bernward koch                     Simply great

Makoto Hirahara                  La belle pomme

Makoto Hirahara                   Heart

Yanni                                    In the morning light

 

Jeg ønsker deg en virkelig god reise inn i denne musikkens verden! Lytt, nyt, slapp av og kos deg.