Hva skal du velge – Muskelmassasje eller Aromamassasje?

Hva skal du velge – Muskelmassasje eller Aromamassasje?

Muskelmassasje eller aromamassasje? Mange spør hva forskjellen er – her kommer svaretI hovedsak vil massasje-behandlingen bli individuelt tilpasset deg. Men her er en liten pekepinn på forskjellen mellom de to hoved-retningene muskelmassasje og aromamassasje.

 

Hos meg er AROMAMASSASJE en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du bare ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Eteriske oljer (aroma-oljer) blir blandet spesielt for deg, og behandlingen kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger.

 

I en MUSKELMASSASJE (klassisk massasje) bruker jeg helt andre teknikker for å komme dypere ned i muskulaturen. Det betyr at du vil kjenne mer, men massasjen kan tilpasses og trenger ikke gjøre veldig vondt. Der det er litt større utfordringer, kan jeg også bruke triggerpunkt-grep. I tillegg kan vi se litt på enkle øvelser du kan ha nytte av å gjøre selv for å holde muskulaturen smidig.

 

I begge behandlingene fokuseres det på at det skal være behagelig, og jeg bruker ofte eteriske oljer til begge behandlingene. Uansett skjer det mye i kroppen ved massasje, enten det er lettere aromamassasje eller muskelmassasje. I alle tilfeller øker både blod- og lymfesirkulasjonen, og ikke minst vil du kunne oppnå en avspenning i muskulaturen som du tar med deg videre ut i hverdagen din.

 

Her kan du lese litt mer om hva behandlingen går ut på:

Muskelmassasje (Klassisk Massasje)

Aromamassasje (Aromaterapi)

Triggerpunkt og tøying

Hva kan være lurt  gjøre etter behandlingen.

 

Du kan få kjøpt gavekort hos Adagio

Bestill gavekort

Bestill time

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Det er lett å bestille time!

Send meg gjerne en SMS, epost eller fyll ut kontaktskjema, så vil jeg svare deg så raskt som mulig! Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer. Behandlinger på hverdager, dagtid.

Telefon: 900 69 033
E-mail: linda@adagio-massasje.no
Fyll ut kontaktskjema

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Se nærmere beskrivelse.

Webutvikling og design: Sveum Design AS