Hva skal du velge – Muskelmassasje eller Aromamassasje?

Muskelmassasje eller aromamassasje? Mange spør hva forskjellen er – her kommer svaretI hovedsak vil massasje-behandlingen bli individuelt tilpasset deg. Men her er en liten pekepinn på forskjellen mellom de to hoved-retningene muskelmassasje og aromamassasje.

 

Hos meg er AROMAMASSASJE en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du bare ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Eteriske oljer (aroma-oljer) blir blandet spesielt for deg, og behandlingen kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger.

 

I en MUSKELMASSASJE (klassisk massasje) bruker jeg helt andre teknikker for å komme dypere ned i muskulaturen. Det betyr at du vil kjenne mer, men massasjen kan tilpasses og trenger ikke gjøre veldig vondt. Der det er litt større utfordringer, kan jeg også bruke triggerpunkt-grep. I tillegg kan vi se litt på enkle øvelser du kan ha nytte av å gjøre selv for å holde muskulaturen smidig.

 

I begge behandlingene fokuseres det på at det skal være behagelig, og jeg bruker ofte eteriske oljer til begge behandlingene. Uansett skjer det mye i kroppen ved massasje, enten det er lettere aromamassasje eller muskelmassasje. I alle tilfeller øker både blod- og lymfesirkulasjonen, og ikke minst vil du kunne oppnå en avspenning i muskulaturen som du tar med deg videre ut i hverdagen din.

 

Her kan du lese litt mer om hva behandlingen går ut på:

Muskelmassasje (Klassisk Massasje)

Aromamassasje (Aromaterapi)

Triggerpunkt og tøying

Hva kan være lurt  gjøre etter behandlingen.

 

Du kan få kjøpt gavekort hos Adagio

Bestill gavekort

Bestill time