Nytt og fint lokale i høst!

Nytt og fint lokale i høst!

I slutten av oktober skal jeg flytte litt på meg. Men fortvil ikke, jeg flytter ikke lang! Og litt forandring fryder. Nytt lokale, samme adresse, samme kvalitet på massasjen.

 

I høst mister jeg rommet jeg har leid hos kiropraktorene fram til nå, for de trenger rommet til å få sin egen rom-kabal til å gå opp. Men heldigvis trenger jeg ikke å flytte så langt. Det blir i samme bygg og samme hovedinngang. Du kan etterhvert bare gå 10 ekstra skritt nedover gangen, for lokalet er rett ved siden av det gamle!

 

Det blir litt forandringer, men det blir definitivt til det bedre. Oktober skal brukes til å pusse opp de nye lokalene og tilpasse det slik at det innbyr enda bedre til ro og harmoni. Og målet er at opplevelsen skal starte allerede når du kommer inn i venterommet mitt.

 

Nytt lokale, samme kvalitet på massasjen

Leiekostnadene blir en god del høyere, og det blir direkte fra Tema Eiendom som eier bygget. Derfor må prisene på behandlinger også øke litt. Men jeg ville gjerne fortsette å være på min tidligere lokasjon, for her er det lett adkomst, gode parkeringsmuligheter, og vi kommer til å opprettholde samarbeidet mellom meg og kiropraktorene. Så til sammen tror jeg dette blir veldig bra for både deg og meg.

 

Det blir litt som å satse på nytt etter snart 12 års drift, med nye og bedre lokaler, og det gleder jeg meg virkelig til. Dette er en veldig god anledning til å bygge videre på ønsket om å gi deg en god total-opplevelse, og jeg håper du vil være fornøyd, fornyet, avspent og avslappet etter en behandling hos meg i de nye fasilitetene.

 

Oppstart og «åpen dag»

Oppstart i det nye lokalet blir mandag 28.oktober 2019. I mellomtiden vil det være full drift som vanlig i mitt gamle rom. Hvis du har lyst til å se hvordan jeg har fått det, er du velkommen til «åpen dag» den mandagen fra kl 11-13. Du kan gjerne holde av tid den dagen om du vil stikke innom for en titt og et kakestykke. Mer informasjon om dette vil du finne på Facebook/Instagram etter hvert. Jeg vil også poste litt bilder fra oppussingen underveis nå i oktober, så følg gjerne med for en sniktitt!

 

Her kan finne mer nyttig informasjon om Adagio.

Her er en oversikt over prisene på behandinger.