Tag Archives: Adagio

HVA FÅR FARGEN GRØNN DEG TIL Å TENKE PÅ?

HVA FÅR FARGEN GRØNN DEG TIL Å TENKE PÅ?

 

Forbinder du fargen grønn med noe? Assosierer du grønt med spesielle kvaliteter eller situasjoner? Hva får fargen grønn deg til å føle? Hvis du har vært til behandling hos Adagio, kan det hende du har lagt merke til at det er en spesiell farge som er gjennomgående i rommet. Fargen er ikke valgt helt tilfeldig.

Jeg har alltid vært glad i grønt, og for meg symboliserer grønt naturen og dermed også livet. Den beste årstiden for meg er våren, når alt begynner å spire og gro. Fargen i behandlingsrommet til Adagio minner meg om de første skuddene på trærne og i jorden. Fornyelse, vitalitet og håp.

Den vennlige fargen

Grønn tilhører farger som sannsynligvis mer enn andre forbindes med «fred og ro». Synet av grønn natur, blå himmel og jordfarget trestammer beroliger ofte sinnet. Grønn har en vennlig og beroligende virkning, og bidrar til å skape harmoni og balanse. Grønt stammer fra ordet gro, og er våren, frodigheten og håpets farge. Noen får også mer energi av grønt. Hva kjenner du at grønt gjør for deg?

Hva grønn betyr for oss, er helt individuelt. Men mest av alt, tror jeg det gir oss en nærhet til naturen. Og naturen søker alltid fullstendig harmoni og balanse. Det søker vi også etter i vårt indre. Det håper jeg du kan fornemme når du er hos Adagio til behandling, og kanskje tar med deg ut i hverdagen din.

Se mer nyttig informasjon om Adagio

Se hvilke behandlinger Adagio tilbyr.

Usikker på hva slags behandling du skal velge?

Hvis du likte denne artikkelen, del gjerne med dine venner:

Det er lett å bestille time!

Send meg gjerne en SMS, epost eller fyll ut kontaktskjema, så vil jeg svare deg så raskt som mulig! Når jeg har behandling står telefonen på lydløs, derfor får jeg ikke alltid tatt telefonen dersom du ringer. Behandlinger på hverdager, dagtid.

Telefon: 900 69 033
E-mail: linda@adagio-massasje.no
Fyll ut kontaktskjema

Adresse: Ringveien 26, 2816 Gjøvik. Se nærmere beskrivelse.

Webutvikling og design: Sveum Design AS